Köp & Leveransvilkor

Köpvillkor Ekotoyz

Betalning och leverans
Alla priser är i svenska kronor inkl moms. Minsta ordervärde är 100 kronor. Leveranstider är  15-30 arbetsdagar beroende på  beställning.

Faktura
Faktura med 10 dagars betalning

Hämtning i butik
Du beställer varorna på nätet och levereras av oss alt av oss utsett fraktbolag. Betalning sker via faktura efter erfoderlig kreditprövning av ert företag.

Fraktkostnader.
Vid nyttjande av fraktbolag tillkommer fraktkostnad   beroende på vikt.Fraktbolag postnord el Dhl.

Ej uthämtade paket
Postens och DHL:s liggtid är 14 dagar från det att paketet anländer till utlämningsställe. Ej uthämtade varor returneras till oss. Vi debiterar för de paket som inte löses ut. Avgiften motsvarar kostnader för returfrakt, expeditionsavgifter och hämtningsavgift.

RETUR OCH REKLAMATION

Returer och ångerrätt
Du har alltid 14 dagars bytesrätt/ångerrätt från det du mottagit varar (dvs paketet hämtats ut av dig på ditt utlämningsställe eller brevet/paketet kommit hem till dig.)

Kontakta gärna mail@ekokidz.info innan du returnerar din vara . 

Vi ut en avgift  för returfrakten beroende på paketets storlek.

Felleverans
Om du mot förmodan har fått fel vara så kontakta oss på mail@ekokidz.info  så hjälper vi dig att returnera varan. Vi står i detta fallet naturligtvis för frakten.

Reklamationer

Konsumentköpslagen gäller när du handlar varor av oss.

Kontrollera alltid att varan är felfri när du tar emot varan.

En vara kan reklameras om varan har fabrikationsfel eller på annat sätt är defekt.

Det är viktigt att du gör en korrekt anmälan.

Anmäl eventuell transportskada direkt till speditören vid mottagandet av varan. Skulle varan vara skadad eller på annat sätt defekt eller om du fått fel vara/fel antal så ber vi dig kontakta oss omedelbart.

Kontakta oss på mail@ekokidz.info   så hjälper vi dig.

Vi står för fraktkostnaderna och skickar dig ett adresskort/fraktsedel så att du kostnadsfritt kan returnera den felaktiga varan. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses inte av oss.

© 2024, Eko Zhop, skapad i samarbete med POPDesign och Malito AB, Logga in